25
helmikuu

#vlogi Alkuvuoden kuulumiset 2021

Vuosi lähti vauhilla liikkeelle
Lue lisää
15
joulukuu

Kaikki hyötyvät – Vuokratyö yleistyy

Kun koko rekrytointiprosessin sekä kaikki työnantajan riskit voi ulkoistaa, niin miksi kaikki eivät tee jo niin?
Lue lisää
11
joulukuu

Mitä tarkoittaa olla vuokratyöntekijä (Video)

Tsekkaa 3min filmi
Lue lisää
27
marraskuu

Tulevaisuuden Tekijä - löytyy Jotilta

Olipas hienoa, kun sain olla mukana 26.11.2020 järjestetyssä TULEVAISUUDEN TYÖELÄMÄ seminaarissa puhujana. Kiitokset Eveliinalle, Milkalle ja Koulutuskeskus Brahelle.
Lue lisää
11
syyskuu

Tulevaisuusajattelua

Kyselyjen mukaan suomalaisille on tärkeintä maapallon kantokykyyn sopeutuminen. Tämä on sellainen asia, joka pitäisi olla kaikille kansoille tärkeää. Ihmisten pitää yhdessä uhanalaisena lajina tajuta, että tulevaisuus on itsestämme kiinni.
Lue lisää
3
syyskuu

Syksyä kohti

Videomuodossa tällä kertaa; kesä oli hyvä, oli paljon töitä ja työntekijöitä. Teollisuuden, rakennusalan, kuljetusalan ja viherpalvelualan jottitiimit painoivat kesän töitä hyvällä sykkeellä ja syksykin näyttää hyvältä ja hommia riittää. Pidetään turvavälit ja hygienia kunnossa ja huolehditaan toisistamme. Tsekkaa videolta Jarin kertomat kuulumiset tarkemmin. #jottifamily #jotrentvälittää #töitä ja #tekijöitä #työvoimanvuokraus #urakat
Lue lisää
17
heinäkuu

Kesän kuulumiset

Tilannepäivitys heinäkuu 2020: Työntekijävahvuus 170 hlöä. Tilattuna töissä myös 3 kpl jotin kauhakuormaajaa, 1 jottipaku ja 1 jottirekka. Työntekijät viihtyvät, työnjohtajat johtavat esimerkillään, tilaajat ovat tyytyväisiä. Hyvä meininki siis.
Lue lisää
23
huhtikuu

Terveen työvoiman saatavuus

Jot-Rentin edustaja oli taas mukana kauppakamarin (teams-)kokouksessa tällä viikolla, jossa käsiteltiin paljon myös koronan vaikutuksia meidän kaikkien elämään. Puheenjohtajalla oli lopuksi oiva ajankohtainen pointti: nyt on työelämässä avainasemassa terveen työvoiman saatavuus.
Lue lisää
20
maaliskuu

Jotti pyörii normaalisti

Reagoidaan, mutta ei panikoida
Lue lisää
2
maaliskuu

Mikä se semmonen pakkopulla on

”Esimerkiksi vapaapäivänä, kun juoksee kaupungilla asioilla, piipahtaa mielellään meidän työpaikan konttorilla kahvilla, koska siellä on aina hyvä fiilis ja joku jolle jutella”
Lue lisää