17
heinäkuu

Kesän kuulumiset

Tilannepäivitys heinäkuu 2020: Työntekijävahvuus 170 hlöä. Tilattuna töissä myös 3 kpl jotin kauhakuormaajaa, 1 jottipaku ja 1 jottirekka. Työntekijät viihtyvät, työnjohtajat johtavat esimerkillään, tilaajat ovat tyytyväisiä. Hyvä meininki siis.
Lue lisää
23
huhtikuu

Terveen työvoiman saatavuus

Jot-Rentin edustaja oli taas mukana kauppakamarin (teams-)kokouksessa tällä viikolla, jossa käsiteltiin paljon myös koronan vaikutuksia meidän kaikkien elämään. Puheenjohtajalla oli lopuksi oiva ajankohtainen pointti: nyt on työelämässä avainasemassa terveen työvoiman saatavuus.
Lue lisää
20
maaliskuu

Jotti pyörii normaalisti

Reagoidaan, mutta ei panikoida
Lue lisää
2
maaliskuu

Mikä se semmonen pakkopulla on

”Esimerkiksi vapaapäivänä, kun juoksee kaupungilla asioilla, piipahtaa mielellään meidän työpaikan konttorilla kahvilla, koska siellä on aina hyvä fiilis ja joku jolle jutella”
Lue lisää
17
tammikuu

Askelmerkkejä uudelle vuosikymmenelle

Tosin matemaattisesti ajatellen uusi vuosikymmen alkaa vasta 2021. Yleiskielen kannalta hahmotamme kuitenkin vuosikymmenet ja -sadat vuosiluvun ensimmäisten numeroiden mukaan ja tuota tapaa tulee itsekin käytettyä, eli, tykkään puhua, että uusi vuosikymmen on jo aloitettu ;)
Lue lisää
20
syyskuu

Oppisopimus – jotain ihan muuta kuin ennen

Nykyään on todella helppoa yhdistää opiskelu ja työnteko niin, että siitä oikeasti hyötyy kaikki. Kerron muutaman esimerkin, jotta hoksaat etten juksaa.
Lue lisää
30
heinäkuu

VLOGI: Kesän kuulumisia

Tarinaa videomuodossa; miten jotilla menee, mitä kesään kuuluu ja mitä on tulollaan :)
Lue lisää
16
heinäkuu

Tarkennusta lehtijuttuun ”Huippuosaajista on pulaa”

(Raahen Seutu 15.7.2019 Puheenaiheet s.4) Toimittaja oli poiminut puhelimessa antamistani kommenteista monia tarkoittamiani pointteja aivan oikein, kuten esimerkiksi sen, että Elyn päätös poistaa saatavuusharkinta on mielestäni hieno uudistus, koska osaajia Suomeen tarvitaan nyt ja tulevaisuudessa myös rajojen ulkopuolelta ja helpotukset tähän prosessiin ovat tervetulleita, mutta haluan hieman tarkentaa, miten muutamia asioita tarkoitin ja mitkä asiat lehtijutussa antavat yrityksestämme väärän kuvan.
Lue lisää
12
heinäkuu

Jottifestarit

Kesän ensimmäiset pienemmät jottifestarit taputeltu, kaksi kuukautta kestävät isommat kesäfestarit käynnissä, elokuun festareita valmistellaan ja marrasjoulukuun festareihin rakennellaan jo pohjia
Lue lisää
19
kesäkuu

Keskikesän kuulumiset

Uusia asiakkaita, uusia töitä, uusia urakoita, uusia työntekijöitä, huippuhyvä meininki siis taas päällä.
Lue lisää