17
tammikuu

Askelmerkkejä uudelle vuosikymmenelle

Tosin matemaattisesti ajatellen uusi vuosikymmen alkaa vasta 2021. Yleiskielen kannalta hahmotamme kuitenkin vuosikymmenet ja -sadat vuosiluvun ensimmäisten numeroiden mukaan ja tuota tapaa tulee itsekin käytettyä, eli, tykkään puhua, että uusi vuosikymmen on jo aloitettu ;)
Lue lisää
20
syyskuu

Oppisopimus – jotain ihan muuta kuin ennen

Nykyään on todella helppoa yhdistää opiskelu ja työnteko niin, että siitä oikeasti hyötyy kaikki. Kerron muutaman esimerkin, jotta hoksaat etten juksaa.
Lue lisää
30
heinäkuu

VLOGI: Kesän kuulumisia

Tarinaa videomuodossa; miten jotilla menee, mitä kesään kuuluu ja mitä on tulollaan :)
Lue lisää
16
heinäkuu

Tarkennusta lehtijuttuun ”Huippuosaajista on pulaa”

(Raahen Seutu 15.7.2019 Puheenaiheet s.4) Toimittaja oli poiminut puhelimessa antamistani kommenteista monia tarkoittamiani pointteja aivan oikein, kuten esimerkiksi sen, että Elyn päätös poistaa saatavuusharkinta on mielestäni hieno uudistus, koska osaajia Suomeen tarvitaan nyt ja tulevaisuudessa myös rajojen ulkopuolelta ja helpotukset tähän prosessiin ovat tervetulleita, mutta haluan hieman tarkentaa, miten muutamia asioita tarkoitin ja mitkä asiat lehtijutussa antavat yrityksestämme väärän kuvan.
Lue lisää
12
heinäkuu

Jottifestarit

Kesän ensimmäiset pienemmät jottifestarit taputeltu, kaksi kuukautta kestävät isommat kesäfestarit käynnissä, elokuun festareita valmistellaan ja marrasjoulukuun festareihin rakennellaan jo pohjia
Lue lisää
19
kesäkuu

Keskikesän kuulumiset

Uusia asiakkaita, uusia töitä, uusia urakoita, uusia työntekijöitä, huippuhyvä meininki siis taas päällä.
Lue lisää
16
toukokuu

”Kylläpä tuo koulutus pisti taas ajattelemaan”

Meillä oli Jot-Rentin toimihenkilöille suunnattu koulutus toissapäivänä aiheena erilaiset persoonat ja viestintä. Saimme lisää oppia ja oivallusta siihen, kun me olemme niin erilaisia kaikki, että miten ja millä keinoin kannattaa kommunikoida, viestiä ja käyttäytyä erilaisten ihmistyyppien kanssa. Kouluttajan materiaali perustui C.G Jungin tutkimuksiin ja teorioihin.
Lue lisää
25
huhtikuu

Vihertää jo

Kun astun talosta puutarhaani, astun tavanomaisesta itsestäni, jokapäiväisistä ajatuksistani, totunnaisista iloistani ja suruistani, joiden avulla tunnistan oman identiteettini ja vakuutun siitä. Ne minä jätän taakseni kuten kylpijä jättää vaatteensa rannalle. -Aleksander Smith
Lue lisää
11
huhtikuu

JARKKO

Jot-Rentin vastaava työnjohtaja Jarkko Markus kertoo hieman työstään, itsestään ja jottiperheen touhuista
Lue lisää
1
maaliskuu

JOT-RENT UUDISTUU JA KEHITTYY KOKO AJAN

Tämä vuosi on lähtenyt meidän osalta heti ryminällä liikkeelle. On saatu uusia isoja asiakkuuksia ja lisätty osaamista niin kentälle kuin toimistoonkin. Uusi kuorma-autokin on hankittu ja sillekin jo oma vakioajoreitti saatu.
Lue lisää