25
helmikuu

Vlogi: Jot-Rent - MONIPUOLINEN PALVELUYRITYS

Henkilöstöä, palveluita, uusia juttuja!
Lue lisää
25
lokakuu

Jottielämää

Tämän viikon saldoa mm.; asiakasyritys tilasi asentajia, tietynlaisia osaajia tiettyyn ajankohtaan tiettyyn paikkaan; löytyy ja onnistuu!
Lue lisää
23
lokakuu

Unelma

Meidän unelma on se, että päästään tulevaisuudessa auttamaan yhä useampaa ihmistä.
Lue lisää
12
lokakuu

Rohkeasti Mukavuusalueen Ulkopuolelle

Olin eilen upeassa Raahen yrittäjien ja RPKK:n järjestämässä tilaisuudessa Raahen legendaarisella kauppakoululla. Rohkeus oli päivän sana.
Lue lisää
17
heinäkuu

Heidi ja Jari

HEIDI: Jari, tuore toimitusjohtaja, onneksi olkoon! Klassinen avaus: Miltä nyt tuntuu? Painaako vastuu vai innostaako entistä laajempi mahdollisuus vaikuttaa?
Lue lisää
21
kesäkuu

Kivaa KeskiKesää Kaikille

Toivotaan kivoja kelejä ja rentoudutaan hetki (osa meistä on myös Juhannuksen töissä ja respektit heille).
Lue lisää
22
toukokuu

Kesäisiä mietteitä merenrannassa

Olipa mukavan kiireinen aamu taas, vähän paperihommia ja palavereita, hommat rullaa. Siinä kun saatiin työnsuunnittelijoiden kanssa sisäisen viestinnän palaveri pidettyä ja alkoi nälkä kurnimaan, niin mietin että nyt sen teen, lähden pihalle syömään lounasta, niin kuin elokuvissa.
Lue lisää
10
huhtikuu

Monimutkaista..ko

Olin viime viikon perjantaina kuunteluoppilaana yrittäjien tilaisuudessa Raahessa, jossa käsiteltiin venäläisen ja suomalaisen sopimuskulttuurin yhtäläisyyksiä ja eroja. Keskustelutilaisuudessa oli esiintymässä suomalaisia juristeja ja venäläisiä ydinvoimalan rakentamisen sopimuspuolen johtajia. Venäläiset asiantuntijat korostivat puheenvuoroissaan ydinvoimalatyömaan tarkkoja käytäntöjä, eivätkä niinkään eroja suomalaiseen tekemiseen.
Lue lisää
28
maaliskuu

Rekrytoinnin haasteet ja mahdollisuudet Raahen päätoimialoilla

Raahen kauppakamariosaston tämän vuoden kolme pääpainopistealuetta ovat vetovoimatekijöiden vahvistaminen alueella, osaavan työvoiman saatavuus ja sujuva liikenne.
Lue lisää
16
helmikuu

Raahe, viekö kaveri karkin kädestäsi

Raahen alueelle on vyörymässä useita suuria hankkeita, osa on jo käynnissä, osa starttailee, mutta osataanko me raahelaiset ottaa hyöty irti näistä.
Lue lisää