JOT-RENT UUDISTUU JA KEHITTYY KOKO AJAN

1.3.2019
Tämä vuosi on lähtenyt meidän osalta heti ryminällä liikkeelle. On saatu uusia isoja asiakkuuksia ja lisätty osaamista niin kentälle kuin toimistoonkin. Uusi kuorma-autokin on hankittu ja sillekin jo oma vakioajoreitti saatu.

Jot-Rent toimii monella palvelun alalla. Viime vuosina on laajennettu toimintaa ja aloitettu omat uudet muuttopalvelu ja viherpalvelu.

Viherpalvelupuolella meillä on vetäjänä pirteä ja hyväntuulinen (entinen kilpahiihtäjä) Laura Joensuu. Kun soitat Lauralle viherasioissa, niin saat aina hymyilevän ja ihanan asiakaspalvelukokemuksen, sekä tietenkin ideoita ja toteutusta pihasi piristämiseksi.

Muuttoja on tehty jo jonkin aikaa ja palaute on ollut koko ajan pääosin superpositiivista, ja on kyllä huomattu, että Raahe ja lähialueet tarvitsi tällaisenkin palvelun nimenomaan paikalliselta toimijalta.

Jot-Rentin päätoimiala on edelleen henkilöstövuokraus asiakasyritysten täsmätarpeisiin (metalli, rakennus, kuljetus). Jot-Rentillä onkin osaajia niin ammatti- kuin aputöihinkin ja laajeneva toimintamme tarvitseekin uusia huipputyyppejä koko ajan lisää.

Uusiin aluevaltauksiimme kuuluu myös konepajayhteistyömme Olkijoen Metallin kanssa.

Toimistoonkin saatiin kaivattuja lisäkäsiä, kun uusi assistenttimme Hanna Ervasti liittyi jottiperheeseen alkuvuodesta. Hanna viettää vapaa-aikansa tällä hetkellä perheen ja lisäkouluttautumisen (amk) parissa.

Työnjohtoon-,suunnitteluun- ja organisointiin hankittiin apuja ”kasvattajaseura”-lisänimemme mukaisesti omasta vakiporukastamme, kun Asko Tuomaala nostettiin kentältä konkarityönjohtajiemme Jarkon ja Tomin oppiin. Asko on siviilissä monilahjakas graafinen taiteilija.

Kaikin puolin siis hyvä meininki jälleen jottiperheen parissa. Vuonna 2018 tehtiin taas uusi liikevaihtoennätys ja uusien työntekijöiden rekrytointiennätys määrässä mitattuna, joten tästä on hyvä jatkaa ja parantaa.

 

Kivaa kevättä just sulle!

Tässä hieman Askon taidetta:

Jot-Rent_taidetta_1.jpg

 

Jot-Rent_taidetta_2.jpg

 

Jari Riihijärvi

jari.riihijarvi@jot-rent.fi
044 564 6195