Moroo, taas uus blogikirjotus ;)

3.6.2022
Siitä on jo hetki oikeesti vierähtänyt kun on tänne kirjoteltu, mutta nytpä tulee taas.

Vuosi 2022 kohta puolessa välissä; maailma on aikalailla sekasin, mutta sinnitellään ja koitetaan mennä porukalla kohti parempaa. Jokainen voi omalla panoksellaan vaikuttaa, se on tärkeetä muistaa. Kun muutat omaa ajattelua, niin muutat omaa käytöstäsi ja samalla se vaikuttaa ympärillesi. Uskotaan hyviin juttuihin ja tehdään toisille hyvää.

 

Mutta mitäs jotille kuuluu. Oikeen hyvää. Töitä riittää ja työntekijöitä etsitään koko ajan lisää. Metallipuoli vetää koko ajan kivasti ja oikeastaan aina kun löydetään uusi metallityöntekijä niin saadaan hänet töihin samantien.

 

Myös viherpuolella menee lujaa ja vihertiimiä on taas kasvatettu yhdellä uudella ammattilaisella kun saatiin hortonomi Elisa mukaan porukkaan.

 

Aputyökentällä on kans hyvä pöhinä niin kuin aina ja juuri nyt etsitään useita uusia työntekijöitä teollisuuden avustaviin töihin, sekä pitkäaikaisiin pesteihin että lyhyempiin keikkoihin, joita voi tehdä vaikka lisätyönä oman työn lisäksi.

 

Hyvänä esimerkkinä meidän nuoret naiset Ronja ja Venla, jotka tekevät tulevan heinäkuun alun teollisuusremontin aikana kokopäiväisesti muita hommia, mutta haluavat käydä muutaman päivän töissä omien päivätöiden lisäksi myös rempassa kun voivat tehdä sen ilta- tai yövuorossa. Tässäpä siis oiva mahdollisuus kivaan lisätienestiin myös muille innokkaille.

 

Jotilla eli jottifamilyssa on siis tosi kiva meininki ja töitä riittää. Olemme myös päivittäneet pelisääntöjämme ja porisseet porukalla miten mahtavan moninaista nykypäivän työelämä on ja että kaikki saavat ja pystyvät olla omia itsejään vaikka samaa tiimiä ollaankin. Moninaisuus on rikkaus ja meilläkin jotilla on upea moninainen porukka ja kaikilla on kuitenkin samat oikeudet ja mahdollisuudet ja kaikkia kohdellaan tasa-arvoisesti.

 

#jottifamily #tuusääkimeilletöihin

Jari Riihijärvi

jari.riihijarvi@jot-rent.fi
044 564 6195