Jotain kesäistä

9.6.2017
Ensimmäinen kesäremontti taputeltu

Olipa mahtava porukka meillä taas, nämä terästehtaan kesäremontit ovat siitä mahtavia, että päästään näin työnantajina antamaan nuorille ensimmäisiä kesätyökokemuksia ja toimimaan niin sanotusti kasvattajaseurana monelle nuorelle.

Monesti meidän hommat kesäremonteissa on ne raskaimmat ja likaisimmat, mutta ilman noita puhdistustöitä ei asentajat pääsisi korjattaviin osiin käsiksi, eli vaikka raskasta onkin, niin tärkeää se on yhtä lailla. Myös palovartijaporukkamme tekee tärkeää työtä, he huolehtivat etteivät paikat syty palamaan, tulitöitä kun joudutaan remonteissa tekemään myös herkästi syttyvissä paikoissa.

Vaikka meillä JOT-Rentillä on myös metalliteollisuuden kunnossapito- ja asennusporukkaa, projekteja ja urakoita, rakennusalan töitä sekä osaajia ja kuljetuspuolen sopimuksia sekä kuskeja rekkafirmoissa, niin nämä kesäiset remontit likaisine haalarihommineen ovat silti tärkeä osa toimintaamme ja me JOT-Rentillä ollaan ylpeitä siitä, että ollaan saatu todella hyvä maine työnantajana ja saadaan porukkaan aina ahkeria ja tekeviä nuoria, sekä toki myös kokeneita konkareita.

Itsekin aikanaan aloitin työurani jotilla tehtaan kesäremontissa.

JOT-Rentin nuoret ja innokkaat työnjohtajat ovat suuri syy hyvään maineeseemme työntekijöiden ja tilaajien keskuudessa. Nuoret työhön osallistuvat työnjohtajamme tekevät työtään intohimoisesti itseään ja yritystämme kehittäen sekä työntekijöitä motivoiden. Tuollaista intoa ja taitoa on mahtava seurata taustalta.

Tästä positiivisella powerilla kohti seuraavia haasteita! 

Jari Riihijärvi

jari.riihijarvi@jot-rent.fi
044 564 6195