Kesäisiä mietteitä merenrannassa

22.5.2018
Olipa mukavan kiireinen aamu taas, vähän paperihommia ja palavereita, hommat rullaa. Siinä kun saatiin työnsuunnittelijoiden kanssa sisäisen viestinnän palaveri pidettyä ja alkoi nälkä kurnimaan, niin mietin että nyt sen teen, lähden pihalle syömään lounasta, niin kuin elokuvissa.
 
Otin tietokonerepun mukaan ja hyppäsin skootterin selkään. Mahtava ilma pihalla, lämmin tuuli puhalsi kasvoille ja aurinko kuumotti mukavasti. Mietin, että haen Manu Pizzeriasta  gluteenittoman kebabrullan ja ajelen rantaan syömään meren äärelle.

Poikkesin ensin nopeasti matkan varrella moikkaamaan viherpalvelutiimiämme, joka oli avantin kanssa puutarhatöissä lähellä toimistoamme.

Saavuin kebabrullan kanssa rantaan, vedin raikasta meri-ilmaa keuhkot täyteen ja istahdin nurmikolle. Wautsi meillä on hieno kaupunki.

Siinä sitten maha täynnä, auringosta ja merestä voimaa saaneena pomppasin ylös innoissani, tekstari kilahti puhelimeen, painopisteen Arto ilmoitti, että esitteet ovat valmiit!

Jes! WTF Design kehitti meille mahtavat uudet esitteet, joihin Jäljen Jättiläinen otti huikeat toiminnalliset kuvat ja nyt Arto oli saanut painohomman valmiiksi! Saadaan uudet esitteet mukaan huomenna Pohjoinen Teollisuus-messuille Ouluun, kun lähdetään MoniToimiTomin kanssa edustamaan firmaa ja luomaan lisää teollisuuskontakteja.

Nyt vielä takaisin sorvin ääreen! Illalla oiskin sitten ammuntatreenit SporttiVartin kanssa.

Kirjoittajana Jari Riihijärvi

Jari Riihijärvi

jari.riihijarvi@jot-rent.fi
044 564 6195