Vihertää jo

25.4.2019
Kun astun talosta puutarhaani, astun tavanomaisesta itsestäni, jokapäiväisistä ajatuksistani, totunnaisista iloistani ja suruistani, joiden avulla tunnistan oman identiteettini ja vakuutun siitä. Ne minä jätän taakseni kuten kylpijä jättää vaatteensa rannalle. -Aleksander Smith

Kasvillisuus heräilee talviunilta ja ympäristömme alkaa vihertää. Kevään ensikukkijat ovat loistossaan ja aurinko on ihanasti hellinyt meitä kevättöissä ja saanut puuhastelemaan pihoilla. Oletko sinä jo miettinyt oman pihasi uudistuksia tai kesän kasvihankintoja?

Nyt alkaa olla viimeiset hetket käsillä pensaiden ja puiden leikkauksille ennen kuin silmut yltyvät vihertämään. Lisäksi kevät on uusien taimien istuttamiselle ihanteellista aikaa, kun maassa on kosteutta hyvin. Kun tarttuu toimeen, se palkitsee pitkän aikaa. Mikäpä sen mukavampaa kuin katsella kaunista viherympäristöä.

Ensi kesän viherrakentamiset on hyvä laittaa alulle jo näin keväällä. Taimia, kiviä ja muita rakennustarpeita on varmasti saatavilla, kun on ajoissa liikkeellä. Mikäli tarvitset apuvoimaa, saat vielä mahdollisesti ulkopuolisen tekijän töille. Viherrakentajien kalenterit täyttyvät koko ajan, joten mikäli mielit juhannukseksi saada valmiin pihan, on jo kiire.

Jot-Rentin Viherpalvelutiimi käy tekemässä sinulle pihan hoitotyöt tai vaikka uudistaa pihasi ”avaimet käteen” -periaatteella halutessasi.  Ota yhteyttä niin kartoitetaan tilanne

Jari Riihijärvi

jari.riihijarvi@jot-rent.fi
044 564 6195