Heidi ja Jari

17.7.2018
HEIDI: Jari, tuore toimitusjohtaja, onneksi olkoon! Klassinen avaus: Miltä nyt tuntuu? Painaako vastuu vai innostaako entistä laajempi mahdollisuus vaikuttaa?

JARI: Moi Heidi, hallituksemme puheenjohtaja, a.k.a heimopäällikkö, kiitos! Hyvältä tuntuu, vaikka mahassa pörrää jännäperhosia aikalailla. Itseasiassa vastuu painaa yllättävän paljon, mutta kai tähänkin tottuu. Uskon, että nimitys auttaa uusasiakashankinnassa ja markkinoinnissa ja toki olo on entistä itsevarmempi.

H: Ihan varmasti! Samoja tehtäviähän sä ootkin jo pitkään tehnyt, nyt sun ”tittelikin” vastaa paremmin työnkuvaa. Silloin aikanaan, kun minusta tuli tj, oli se tilanne niin eri, yritys oli siinä tilassa, että omistajaperheen oli pakko ottaa vastuu silloiselta johdolta takas itselleen. Onneksi mulla oli teidät, meidän upea jottiperhe! Pitkälle on siitä muutaman vuoden takaisesta tilanteesta yhdessä päästy! Ja nyt sä pääset johtamaan ihan erilaista jot-rentia. Heimopäällikkö jättäytyy ilomielin taka-alalle seuraamaan uutta lukua tässä tarinassa!

J: Juuri näin, yhessä on viety jottia eteenpäin ja niin toki myös tulevaisuudessa, vaikka roolit ovatkin matkan varrella hieman muuttuneet. Pakko mainita tähän väliin meidän loputkin jottiperheen veturit; Jarkko Markus, Tomi Tervo ja Pirkko Karjalainen, tällä huippujengillä ollaan hommaa viety eteenpäin ja päivittäistä palettia pyöritetty. Toki kaiken takana ovat meidän huikean mahtavat työntekijät, joiden ansiosta olemme mitä olemme; eli moderni, toimiva, vaatimustenmukainen työyhteisö, aina valmiina auttamaan. Nyt kun mennään näin, että me veturit täällä operoimme ja sinä olet siirtynyt taka-alalle hallinnoimaan ja seuraamaan, niin onko alkanut piirtymään mieleen ajatuksia uusista henk.koht projekteista? Kysyn, koska tiedän että olet ikiliikkuja.

H: Joo siis tartun vielä tuohon yhdessä eteenpäinviemiseen, se on niin totta ja just niin! Ei pelkällä sinun tai minun osaamisella pyöritettäisi meidän uutta viherpalvelua! Tai minua tuskin kannattaisi pianonkantoon värvätä, onneksi jot-rentin muuttopalveluilla on siihen ihan muut  tyypit… Tosin sinä Jari varmasti handlaisit pianotkin! Että tulee siis tässäkin esiin se meidän intohimo, työn ja tekijän matchmaking! Sitten taas mun oma intohimo jotin suhteen on strategiatyö ja brändäys, oon kyllä innoissaan, että saan taas keskittyä kokonaisvaltaisesti siihen! Mutta et tainnut ihan sitä Jari tarkoittaa mun uusilla henk.koht. projekteilla! Vaan oikeassa oot siinäkin, ihan vielä en halua paljastaa, mitä kaikkea mulla on tulevaksi syksyksi suunnitteilla, mutta alkavassa yritystoiminnassa ainakin visuaalisuus ja kestävä kehitys tulee olemaan merkittävässä roolissa!

J: Jeps, ihan hyvä ettet vielä paljasta uusia lisäprojektejas. Uudenlaisten juttujen kypsyttely ja monelta kantilta rauhassa miettiminen on hyväksi todettu taktiikka, silleenhän me ollaan jottiakin sun kans kehitetty. Hyvänä esimerkkinä se, kun yhdessä vaiheessa meinattiin laajentua takaisin kaikkien alojen työvoiman välittäjäksi ja kun asiaa tarpeeksi mietittiin, puntaroitiin ja tutkittiin, niin hoksattiin, että meidän on parasta keskittyä meidän kolmeen päätoimialaan, josta meillä on eniten kokemusta, joita meidän alueella eniten kysytään ja siis laittaa kaikki paukut teollisuuden, rakennusalan ja kuljetusalan pyörittämiseen.

Alkaa olla aika paljon tekstiä jo tässä, haluisitko heittää jonkulaiset lopputekstit vielä ja mitä sanot jos otettas tavaksi kirjotella tämmösiä vuoropuhelublogeja aina sillon tällön?

H: Haha, no harvasanaisuus ei tosiaan taida olla se adjektiivi, mistä minut tunnetaan! Joten poikkeuksellisesti suoraan asiaan, tää oli kiva porina, mielellään teen tätä useamminkin! Ei muutakun työniloa, palataan taas!

Jari Riihijärvi

jari.riihijarvi@jot-rent.fi
044 564 6195