JOTain uutta Vanhaa kunnioittaen

14.9.2017
Me ollaan jotilla mietitty, suunniteltu, pohdittu, pyöritelty, kokeiltu, mokattu, hoksattu, tehty paremmin ja mielestämme koko ajan kehitytty. Onko kehittymiseen oikeastaan muuta keinoa, kuin suunnitella ja kokeilla, välillä mokailla ja taas parantaa, tehdä tehdä tehdä.

 

Me halutaan kasvaa ja kehittyä, mutta me halutaan myös hallita se kasvava kokonaisuus.

Jos pieni yritys lähtee rajuun kasvuun, saa lisää töitä, lisää asiakkaita, mutta ei saa hommaa pysymään näpeissä, niin silloin yleensä seurauksena on valvomattomia töitä, riittämätöntä ohjeistusta, huonoa työnlaatua, näistä seuraa huonoa palautetta ja tilauksia ei enää satelekaan entiseen malliin.

Me halutaan pitää homma näpeissä ja hoitaa tilaukset ja työt vaatimustenmukaisesti, ennakoida, priorisoida ja suunnitella arki niin, että se toimii ja hommat ja tekijät kehittyy.

 

Uutta energiaa

Meiltä lähti lyhyen ajan sisään jo toinen kokenut konkari eläkkeelle ja niin kuin edellisenkin kohdalla, niin myös tällä kertaa valtavien ammattitaitoisten saappaiden sisään ja hommaa jatkamaan hyppäsi huomattavasti nuorempi erilaisen taustan omaava huippumotivoitunut tekijä.

Edellinen vaihdos on mennyt tähän mennessä hyvin, pienen totuttelun jälkeen hommat rullaavat kuin ennenkin ja vanhaa kunnioittaen jotain pientä uudenlaista tekemistä ajetaan sisään koko ajan. Me tiedostamme sen, että eläköitynyt huippuosaajamme jätti huikean isot saappaat täytettäväksi, mutta uskomme täysin, että nuoret erittäin motivoituneet tekijämme pystyvät paikkaamaan tuon aukon ja samalla tuomaan jotain erilaista ja uudenlaista tekemistä jokapäiväiseen meininkiimme.

 

Lisää uusia tuulia

Jot-Rent on jo pitkään välittänyt osaavaa työvoimaa teollisuuteen, rakennuksille ja kuljetuspuolelle, sekä viime vuosina ottanut haltuun monenlaisia asennus- ja kunnossapitotöitä metalliteollisuuden puolella, mutta nykyään Jot-Rent pystyy hoitamaan myös vaativat metalliteollisuuden projektit alusta loppuun omalla porukallaan. Jot-Rent on aloittanut yhteistyön Olkijoen Metalli Ky:n kanssa ja tämä mahdollistaa myös erilaisten teräsrakenteiden valmistamisen projekteihin omalla porukalla ja omissa tiloissa.

 

 

Jari Riihijärvi

jari.riihijarvi@jot-rent.fi
044 564 6195