Kesän kuulumiset

17.7.2020
Tilannepäivitys heinäkuu 2020: Työntekijävahvuus 170 hlöä. Tilattuna töissä myös 3 kpl jotin kauhakuormaajaa, 1 jottipaku ja 1 jottirekka. Työntekijät viihtyvät, työnjohtajat johtavat esimerkillään, tilaajat ovat tyytyväisiä. Hyvä meininki siis.

Niin kuin kaikille muillekin, niin myös meille, korona on aiheuttanut omat vaikeutensa. Olemme kuitenkin vielä välttyneet tartunnoilta puhaltamalla yhteen hiileen eli pitämällä yhdessä huolen siitä, että noudatamme kaikkia koronaohjeistuksia tarkalleen oikein. Työnaloitusajat sekä taukojen pitämiset on ollut tärkeä porrastaa niin, että porukan määrä ei samassa paikassa kasva liian isoksi. Turvavälit ja hygieniasta huolehtiminen on saatu myös toimimaan hyvin.

Viime vuosina Jotin isot teollisuusrempat eli nuorten työllistämisFESTARIT ovat olleet talviaikaan, mutta tänä vuonna JottiFestarit osuivat kesälle ja tälläkin hetkellä pari remppaa on vielä käynnissä.

Me ollaan oltu taas onnekkaita, kun on löydetty jälleen niin huipputyyppejä meille töihin. Tänä vuonna on saatu ennätysmäärä kehuja tilaajayrityksiltä työntekijöiden laadusta ja asenteesta. Jotin HR specialist on jututtanut tooosi ison määrän porukkaa ja työhakemuksia on ollut tänä vuonna uskomaton määrä.

Hakemusennätykseen on vaikuttanut moni asia, muun muassa se, että monella alalla kesätöitä on jouduttu perumaan, mutta meidän mielestä tärkeimpänä se, että me ollaan Jotilla onnistuttu luomaan sellainen työilmapiiri, että porukka tykkää olla meillä töissä ja sitä kautta jottifamilyn hyvä fiilis leviää ja tarttuu.

Toki meidän somevideot ovat tehneet oman työnsä. Ollaan pyritty somessa toistuvasti kertomaan siitä meidän kuuluisasta familymeiningistä ja siitä, että meillä työllistyy niin nuoret kuin kokeneemmatkin ammattilaiset.

#teollisuus #rakennus #kuljetus #viherpalvelut

KIVAA KESÄÄ!

Jari Riihijärvi

jari.riihijarvi@jot-rent.fi
044 564 6195