Terveen työvoiman saatavuus

23.4.2020
Jot-Rentin edustaja oli taas mukana kauppakamarin (teams-)kokouksessa tällä viikolla, jossa käsiteltiin paljon myös koronan vaikutuksia meidän kaikkien elämään. Puheenjohtajalla oli lopuksi oiva ajankohtainen pointti: nyt on työelämässä avainasemassa terveen työvoiman saatavuus.

Useammat vaikutusvaltaiset henkilöt olivat kokouksessa pitämissään puheenvuoroissa sitä mieltä, että meidän pitää aloittaa jo korona-exit ajattelu ja siis nimenomaan kaivaa nyt kaikki positiiviset ajatukset ja suunnitelmat esiin, jotta osataan oikealla tavalla aloittaa uusi nousu after covid.

Jot-Rentillä on eletty suhteellisen normaalia arkea edelleen. Töitä on ollut normaalisti verrattuna aiempiin kevätkausiin. Olemme kuuluneet tuohon sektoriin tervettä työvoimaa saatavilla, jota on ollut asiakasyritysten helppo sitten käyttää tarvittaessa, toki vakiurakat ja työmaat ovat pyörineet normaalisti. Muutaman kerran tässä kevään aikana on myös rekrytty lisää porukkaa jo laajan rekisterimme päälle, kun muutamalla asiakkaalla on tullut pikaisia ammattityövoiman tarpeita, omien ammattilaistensa ollessa estyneitä.

Olemme jotilla onnistuneet pysymään terveinä hyvän hygienian, porrastettujen taukojen ja tärkeääkin tärkeämpien turvavälien ansiosta. Olemme sitoutuneet pitämään huolen itsestämme ja toisistamme, jotta hommat pyörivät normaalisti ja asiakasyrityksemme saavat tarvitsemansa avun.

Olemme työnjohdon kanssa jututtaneet ja tsempanneet työporukkaamme jatkuvasti, unohtamatta ansaittuja palkintopullia silloin tällöin. Meillä on uskomattoman upea työyhteisö! #hattupäästä

 

Kesää kohti! Kyllä se aurinko sieltä tulee esiin, vaikka nyt näyttääkin synkältä

 

 

Jari Riihijärvi

jari.riihijarvi@jot-rent.fi
044 564 6195